DXH Automotive

Dylan Hoop

Met veel liefde en passie ben ik al sinds 1993 continu met auto’s bezig. Tijdens mijn opleiding voor fotografie / videografie nam ik het besluit van opleiding te wisselen naar Autoverkoop management op het Summa College. Door de combinatie van dagelijks handelen op marktplaats en mijn enthousiasme over auto’s wist ik dat dit de juiste keuze voor mij zou zijn.

Mijn voorkeur neigde toch al snel auto’s in het Duitse segment en dit is tot de dag van vandaag nooit meer veranderd. Audi, Volkswagen, Mercedes en BMW. Uren kan ik er over blijven praten, ongeacht met wie.

Van mijn hobby en passie heb ik mijn werk kunnen maken wat mij erg gelukkig maakt, dit uit ik dan ook naar mijn klanten door eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie wat bij mij centraal staat. Voor mij is het belangrijk om met klanten een langdurige en prettige relatie op te bouwen waar klanten in de toekomst weer als eerst met mij contact op zullen nemen en hun kennissen positief over mij zullen vertellen. Deze vorm van mond tot mond reclame vind ik persoonlijk erg belangrijk!

Mogelijk gemaakt door Mobilox